Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.981.590 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36 30 332 2288 | napelemesfutes@gmail.com

I-WARM-SH100J-2,1m2elektromos padlófűtés, fűtőszőnyeg járólap alá 100W/m2

Ár: 9.000 Ft+Áfa (Br. 11.430 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
2
Rövid leírás:

Fűtőszálas, 50cm széles elektromos padlófűtés fűtőszőnyeg járólap burkolatú helyiségekbe. Alaprajz birtokában INGYEN MEGTERVEZEM! A Dunántúlon és Budapesten kivitelezést is vállalunk.

 

Termékleírás

Cégem 2005 óta tervez, forgalmaz és telepít elektromos fűtés és napelem rendszereket. Kivitelezési munkáinkra 10 év telepítési garanciát adunk.

Az Önnek szükséges fűtőszálas, német I-WARM elektromos padlófűtés rendszert INGYEN MEGTERVEZEM. Ehhez kérem küldje el a napelemesfutes@gmail.com címre az alaprajzot, s adja meg, hova, milyen burkolatot tervez. A rendszer meglevő padlóra, utólag is telepíthető annak megbontása nélkül.
Kérésére KIVITELEZÉST IS VÁLLALUNK akár burkolással együtt is a Dunántúlon és Budapesten több ezer m2 telepítési gyakorlattal.

HA KÖZEL 0 Ft-os ENERGIAKÖLTSÉGET SZERETNE, akkor a napelemes fűtés rendszer ajánlat elkészítéséhez kérem küldje el e-mailben a ház, vagy lakás alaprajzát, vagy új épület esetén a teljes terv dokumentációját!

A napelemmel támogatott elektromos fűtés rendszer nálam, s több száz cégem által kivitelezett házban, lakásban kitűnően működik. A saját 170m2-es házam fűtését elektromos hőtárolós radiátorok illetve elektromos padlófűtés biztosítja. http://solarheating.hu/napelemes-futes.html s, évente átlag 3-10 ezer Ft-ot fizetek az E.ON-nak. Kérésére, időpont egyeztetés után Szigligeten megtekinthető a rendszer.

Kérem adja meg, melyik helyiségbe, milyen elektromos fűtés rendszert tervezzek:

  • elektromos hőtárolós radiátor rendszert,
  • elektromos padlófűtést (a tervezett burkolattal együtt).

Az elektromos fűtés teljesítmény igénye alapján, valamint a ház jelenlegi (vagy tervezett) villamos energia igénye alapján egy a szükséges teljesítmény igényt lefedő minőségi SHARP napelem rendszert is fogok ajánlani.

A napelem rendszerhez kérem adja meg:

  • a rendelkezésre álló déli tájolású tetőfelületet (ha lehetséges, kérem küldjön róla fényképeket is). Ha nincs ilyen tetőfelület, akkor akár talajra, kerti kiülőre, garázsra, terasz tetőre, stb. is tudunk napelem rendszert telepíteni.
  • hány fázisú villamos hálózata van: 1 fázisú, vagy 3 fázisú?  (Ezt a villanyóra alatt elhelyezett biztosítékok számából kapja meg.)
  • jelenlegi (vagy tervezett) havi villanyszámla értékét. (Elküldheti a villanyszámla minden oldalának másolatát is.)

Az ajánlat elkészítéséhez kérem adja meg pontos elérhetőségeit: név, cím, mobiltelefon szám.
Az ajánlatot 4-5 munkanapon belül elkészítem

Kapcsolódó termékek
I-WARM-MX10 10mm vastag bevonatos hőszigetelő lap 1250×600mm méretű (1 lap = 0,75m2  ára)
Mindkét oldalán cement bevonatos hőszigetelő lap a betonra ragasztva biztosítja, hogy az elektromos padlófűtés összes fűtési energiája hő-veszteség nélkül a padló…
Ár: 4.830 Ft + Áfa
(Br. 6.134 Ft)
Részletek
I-WARM-MX6 6mm vastag, bevonatos hőszigetelő lap, 1250×600mm méretű  (1 lap = 0,75m2  ára)
Mindkét oldalán cement bevonatos hőszigetelő lap az aljzatra ragasztva biztosítja, hogy az elektromos padlófűtés összes fűtési energiája hő-veszteség nélkül a padló…
Ár: 4.140 Ft + Áfa
(Br. 5.258 Ft)
Részletek
Kosár tartalma
Az Ön kosara üres!