Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.254.514 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36 30 332 2288 | napelemesfutes@gmail.com

I-WARM-SH80L-2,0m2 hőtükrös fűtőszőnyeg laminált lap alá, elektromos padlófűtés, 80W/m2

Ár: 16.500 Ft+Áfa (Br. 20.955 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
52
Rövid leírás:

Fűtőszálas, 50cm széles, hő-tükrös elektromos padlófűtés fűtőszőnyeg LAMINÁLT LAP burkolatú helyiségekbe. Kötelező hőszigetelő szőnyeget alá teríteni. Alaprajz birtokában INGYEN MEGTERVEZEM! A Dunántúlon és Budapesten kivitelezést is vállalunk.

Termékleírás

Cégem 2005 óta tervez, forgalmaz és telepít elektromos fűtés és napelem rendszereket. Kivitelezési munkáinkra 10 év telepítési garanciát adunk.

Az Önnek szükséges fűtőszálas, német I-WARM elektromos padlófűtés rendszert INGYEN MEGTERVEZEM. Ehhez kérem küldje el a napelemesfutes@gmail.com címre az alaprajzot, s adja meg, hova, milyen burkolatot tervez. A rendszer meglevő padlóra, utólag is telepíthető annak megbontása nélkül.
Kérésére KIVITELEZÉST IS VÁLLALUNK akár burkolással együtt is a Dunántúlon és Budapesten több ezer m2 telepítési gyakorlattal.

HA KÖZEL 0 Ft-os ENERGIAKÖLTSÉGET SZERETNE, akkor a napelemes fűtés rendszer ajánlat elkészítéséhez kérem küldje el e-mailben a ház, vagy lakás alaprajzát, vagy új épület esetén a teljes terv dokumentációját!

A napelemmel támogatott elektromos fűtés rendszer nálam, s több száz cégem által kivitelezett házban, lakásban kitűnően működik. A saját 170m2-es házam fűtését elektromos hőtárolós radiátorok illetve elektromos padlófűtés biztosítja. http://solarheating.hu/napelemes-futes.html s, évente átlag 3-10 ezer Ft-ot fizetek az E.ON-nak. Kérésére, időpont egyeztetés után Szigligeten megtekinthető a rendszer.

Kérem adja meg, melyik helyiségbe, milyen elektromos fűtés rendszert tervezzek:

  • elektromos hőtárolós radiátor rendszert,
  • elektromos padlófűtést (a tervezett burkolattal együtt).

Az elektromos fűtés teljesítmény igénye alapján, valamint a ház jelenlegi (vagy tervezett) villamos energia igénye alapján egy a szükséges teljesítmény igényt lefedő minőségi SHARP napelem rendszert is fogok ajánlani.

A napelem rendszerhez kérem adja meg:

  • a rendelkezésre álló déli tájolású tetőfelületet (ha lehetséges, kérem küldjön róla fényképeket is). Ha nincs ilyen tetőfelület, akkor akár talajra, kerti kiülőre, garázsra, terasz tetőre, stb. is tudunk napelem rendszert telepíteni.
  • hány fázisú villamos hálózata van: 1 fázisú, vagy 3 fázisú?  (Ezt a villanyóra alatt elhelyezett biztosítékok számából kapja meg.)
  • jelenlegi (vagy tervezett) havi villanyszámla értékét. (Elküldheti a villanyszámla minden oldalának másolatát is.)

Az ajánlat elkészítéséhez kérem adja meg pontos elérhetőségeit: név, cím, mobiltelefon szám.
Az ajánlatot 4-5 munkanapon belül elkészítem.

Kapcsolódó termékek
I-WARM-HSZ10 10mm vastag hőtükrös hőszigetelő szőnyeg (1,1m2  ára)
A hőszigetelő szőnyeg, hablemez egyik oldala ALU bevonattal rendelkezik, melyet a hő-tükörrel felfelé az aljzatra terítve biztosítja, hogy az elektromos padlófűtés összes fűtési…
Ár: 1.500 Ft + Áfa
(Br. 1.905 Ft)
Részletek
I-WARM-HSZ5 5mm vastag hőtükrös hőszigetelő szőnyeg (1,1m2  ára)
A hőszigetelő szőnyeg, hablemez egyik oldala ALU bevonattal rendelkezik, melyet a hő-tükörrel felfelé az aljzatra terítve biztosítja, hogy az elektromos padlófűtés összes fűtési…
Ár: 1.300 Ft + Áfa
(Br. 1.651 Ft)
Részletek
Kosár tartalma
Az Ön kosara üres!