Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 1.870.282 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36 30 332 2288 | napelemesfutes@gmail.com

I-WARM-MX6 6mm vastag, bevonatos hőszigetelő lap, 1250×600mm méretű (1 lap = 0,75m2 ára)

Ár: 4.140 Ft+Áfa (Br. 5.258 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
80
Rövid leírás:

Mindkét oldalán cement bevonatos hőszigetelő lap az aljzatra ragasztva biztosítja, hogy az elektromos padlófűtés összes fűtési energiája hő-veszteség nélkül a padló burkolat irányába terjedjen.

A hőszigetelő lap hővezető képessége: Lambda λ DIN EN 1364 szabvány szerint: 0,034 W/mK 

Termékleírás

A padló hőszigetelés biztosítja, hogy az elektromos padlófűtés összes fűtési energiája a padló burkolat irányába terjedjen, s ne az aljzatbetont fűtse feleslegesen. Használatával akár felére is csökkenthet az elektromos padlófűtés villamos energia igénye, a felfűtési idő pedig sokkal gyorsabb lesz.

A burkolónak kell a járólapos helyiségekbe ajánlott hőszigetelő lapokat leragasztani S1 ragasztóval úgy, hogy az aljzatra és a hőszigetelő lap egyik oldalára is egyenletes rétegben felviszi a ragasztót. E két felület összeragasztásával egy stabil hőszigetelt felületet biztosítunk az elektromos padlófűtéshez. A hőszigetelő lapra telepített fűtőszőnyeget flexibilis aljzatkiegyenlítővel fedni a burkolási munkák megkezdése előtt.

Kosár tartalma
Az Ön kosara üres!