Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36 30 332 2288 | napelemesfutes@gmail.com

I-WARM-HSZ10 10mm vastag hőtükrös hőszigetelő szőnyeg (1m2  ára)

Ár: 3.680 Ft+Áfa (Br. 4.674 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
83
Rövid leírás:

A hőszigetelő szőnyeg, hablemez egyik oldala ALU bevonattal rendelkezik, melyet a hő-tükörrel felfelé az aljzatra terítve biztosítja, hogy az elektromos padlófűtés összes fűtési energiája hő-veszteség nélkül a padló burkolat irányába terjedjen.

Termékleírás

A padló hőszigetelés biztosítja, hogy az elektromos padlófűtés összes fűtési energiája a padló burkolat irányába terjedjen, s ne az aljzatbetont fűtse feleslegesen. Használatával akár felére is csökkenthet az elektromos padlófűtés villamos energia igénye, a felfűtési idő pedig sokkal gyorsabb lesz.

 

A padlófűtés alá telepített hablemez egyik oldala alu bevonattal rendelkezik. Hőszigetelő és hő-visszaverő.  Gomba- és baktériumálló, zajcsillapító képességű, zárt-cellás, térhálósított polietilén Polifoam hab ALU fémgőzölt fóliabevonattal. A hő-veszteségek csökkentésére kiválóan alkalmazható padlófűtések alá.

Hőmérséklettűrés: -30 °C-tól +95 °C-ig.

 

A hőszigetelő tekercset az aljzatkiegyenlítővel simított aljzatra kell teríteni, s a széleket egymáshoz rögzíteni ALU ragasztóval. Ennek a felületére kell a hő-tükrös fűtőszőnyeget telepíteni, majd arra közvetlenül a laminált lapot. TILOS a laminált laphoz kapható 2mm vastag kopogás gátlót a fűtőszőnyegre teríteni.

Kapcsolódó termékek
I-WARM-SHAL Alumínium ragasztószalag, 5cm × 50m-es tekercsben
Az alumínium ragasztószalag segítségével gyorsan, és egyszerűen lehet az elektromos padlófűtés fűtőszőnyeget rögzíteni a hőszigetelő lapokhoz, hőszigetelő szőnyeghez.
Ár: 3.450 Ft + Áfa
(Br. 4.382 Ft)
Részletek
Kosár tartalma
Az Ön kosara üres!