Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 4.057.903 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36 30 332 2288 | napelemesfutes@gmail.com

THERMOTEC-Mini650 W, samott betétes elektromos hőtárolós radiátor, 38cm széles, 61cm magas, 17kg, digitális termosztátt

Ár: 149.600 Ft+Áfa (Br. 189.992 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
98
Rövid leírás:

Elektromos hőtárolós radiátor nagy tömegű samott hőtároló egységgel, beépített digitális termosztáttal ellátott, energiatakarékos. Önállóan képes egy helyiség teljes fűtésére. Csak be kell dugni a konnektorba és fűt.

Termékleírás

A rendszer előnyei:

 • Egyszerűen kiépíthető. A csomag tartalmazza a falra rögzítő rendszer elemeit is, melyet 4db tiplis csavarral kell a falra rögzíteni. Külön kapható hozzá fix és görgős láb is, ha nem szeretné a falra rögzíteni.
 • Nappali árammal működik. A beépített 1,5m hosszú csatlakozót csak be kell dugni a konnektorba, és fűt.
 • A radiátorba beépített digitális termosztátot tartalmaz, mely 5 foktól 28 fokig állítható; s ha szükséges, akkor WIFI csatlakozó egység is vásárolható hozzá. A termosztát manuálisan is állítható, de egy hétre előre is programozható, vagy WIFI-n keresztül vezérelhető.
 • A hőtárolós radiátor a beépített hőtároló egység miatt - megfelelő hőszigetelés esetén - naponta átlag csak átlag 4-8 órán át használja a villamos energiát. Erre nem képes sem az infrapanel, sem egyetlen más hőtároló egység nélküli fűtőpanel sem.
 • Helyiségenként egyedi szabályozható fűtést biztosít. Például lehet a hálóban 18 fok, miközben a nappaliban 24 fok van.
 • Alkalmas nyaralók téli temperálására, időszakos fütési igény kielégítésére is.
 • A készülékeknél nincs füst - gáz és szennyező anyag kibocsátás
 • Teljesen hangtalan üzemű, nincs benne ventilátor, nincs szükség külön fűtő helyiségre. Különösen esztétikus megjelenés, kiemelkedő hatásfok. Önálló, hibátlan működés.
 • A THERMOTEC hőtárolós radiátor a vásárlás napjától 30 év garanciával rendelkezik a berendezés hő-leadó és hőtároló részegységeire, valamint 2 év garanciával az elektromos vezérlésre. Cégünk a gyártó hivatalos magyarországi garancia partnere.

 

Az Önnek szükséges fűtés rendszert INGYEN MEGTERVEZEM. Ehhez kérem küldje el a napelemesfutes@gmail.com címre az alaprajzot. Kérésére TELEPÍTÉS IS VÁLLALUNK a Dunántúlon és Budapesten.  


HA KÖZEL 0 Ft-os ENERGIAKÖLTSÉGET SZERETNE, akkor a napelemes fűtés rendszer ajánlat elkészítéséhez kérem küldje el e-mailben a ház, vagy lakás alaprajzát, vagy új épület esetén a teljes terv dokumentációját!

A napelemmel támogatott elektromos fűtés rendszer nálam, s több száz cégem által kivitelezett házban, lakásban kitűnően működik. A saját 170m2-es házam fűtését elektromos hőtárolós radiátorok illetve elektromos padlófűtés biztosítja. http://solarheating.hu/napelemes-futes.html s, évente átlag 3-10 ezer Ft-ot fizetek az E.ON-nak. Kérésére, időpont egyeztetés után Szigligeten megtekinthető a rendszer.

Kérem adja meg, melyik helyiségbe, milyen elektromos fűtés rendszert tervezzek:

 • elektromos hőtárolós radiátor rendszert,
 • elektromos padlófűtést (a tervezett burkolattal együtt).

Az elektromos fűtés teljesítmény igénye alapján, valamint a ház jelenlegi (vagy tervezett) villamos energia igénye alapján egy a szükséges teljesítmény igényt lefedő minőségi SHARP vagy LG napelem rendszert is fogok ajánlani.

A napelem rendszerhez kérem adja meg:

 • a rendelkezésre álló déli tájolású tetőfelületet (ha lehetséges, kérem küldjön róla fényképeket is). Ha nincs ilyen tetőfelület, akkor akár talajra, kerti kiülőre, garázsra, terasz tetőre, stb. is tudunk napelem rendszert telepíteni.
 • hány fázisú villamos hálózata van: 1 fázisú, vagy 3 fázisú?  (Ezt a villanyóra alatt elhelyezett biztosítékok számából kapja meg.)
 • jelenlegi (vagy tervezett) havi villanyszámla értékét. (Elküldheti a villanyszámla minden oldalának másolatát is.)

Az ajánlat elkészítéséhez kérem adja meg pontos elérhetőségeit: név, cím, mobiltelefon szám.
Az ajánlatot 4-5 munkanapon belül elkészítem.

Kosár tartalma
Az Ön kosara üres!