Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 2.263.917 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36 30 332 2288 | napelemesfutes@gmail.com

Hőtárolós radiátor, 31cm magas THERMOTEC samott b

Az ELEKTROMOS HŐTÁROLÓS RADIÁTOR rendszer önállóan képes a teljes épület, lakás, nyaraló, üzemcsarnok helyiségenként szabályozható egyedi fűtésére, s ehhez semmilyen más rendszert nem kell kiépíteni.

A rendszer előnyei:

  • Egyszerűen kiépíthető. A csomag tartalmazza a falra rögzítő rendszer elemeit is. A beépített 1,5m hosszú csatlakozót csak be kell dugni a konnektorba.
  • Nappali árammal működik.
  • A radiátorba épített manuális, vagy kérésre digitális termosztátot tartalmaz, mely 5 foktól 28 fokig állítható;
  • A hőtárolós radiátor a beépített hőtároló egység miatt - megfelelő hőszigetelés esetén - naponta átlag csak átlag 4-8 órán át használja a villamos energiát 20 fokos beállítás mellett. Az infrapanel, és más hőtároló egység nélüli fűtőpanelek mindaddig, amíg be van kapcsolva.
  • Helyiségenként egyedi szabályozható fűtést biztosít.
  • A készülékeknél nincs füst - gáz és szennyező anyag kibocsátás
  • Teljesen hangtalan üzemű, nincs benne ventilátor, nincs szükség külön fűtő helyiségre. Különösen esztétikus megjelenés, kiemelkedő hatásfok. Önálló, hibátlan működés.
  • 12 év gyári garancia. (Cégem a gyártó magyarországi forgalmazója, s garanciapartnere.)
  • A radiátorok működtetési költségeinek csökkentésére napelem rendszer telepítését javasolom.

Miért jobb a hőtárolós radiátor, mint például egy bármely típusú fűtőpanel?

  • Például egy 2kW=2000W-os fűtőpanel csak 9kg, míg egy ugyanilyen teljesítményű THERMOTEC hőtárolós radiátor 42kg a benne levő hőtároló egység (samott betét) miatt.
  • A 2kW-os fűtőpanel naponta legalább 12-15 órán át használja a villamos energiát (hiszen nincs benne semmilyen hőtároló egység), míg a hőtárolós radiátor jó szigetelt ház esetén csak napi 5-7 órán át. Ha minimum 7 óra működési differenciával számolunk, akkor naponta 7 óra × 2 kW = 14 kWh fogyasztás differencia lép fel. Ez 37,5Ft/kWh értékkel számolva 14kWh × 37,5Ft = 525Ft/nap többlet fűtés költséget jelent. Ha a fűtési szezont legalább 150 nappal számolunk, akkor egy fűtési idényben a fűtőpanelnek legalább 78 750Ft-tal több a fogyasztása, mint egy hőtárolós radiátornak.
  • Egy 2kW-os valamilyen fűtőpanel 69 000Ft, míg egy 2kW-os samott betétes hőtárolós radiátor digitális, programozható termosztáttal 165 100Ft. Ezek szerint a differencia 96 100Ft. Az árdifferencia a fenti fogyasztási értékek alapján 15 hónap alatt térül meg, ami kb. 3 fűtési szezont jelent.
  • Ne feledje, hogy erre a hőtárolós radiátorra 30 év garanciát biztosít a gyártó, míg egy bármely típusú fűtőpanelra csak 5 év garancia jár.
A kategória nem tartalmaz alkategóriákat vagy termékeket.

Kérésre a radiátorok telepítését is vállaljuk egyedi díjszabás alapján.

Az elektromos hálózat megfelelő teljesítményéről és biztosításáról a megrendelő gondoskodik.

A rendszert 12-15 munkanapos szállítási határidővel tudjuk Önnek biztosítani!

 

HA KÖZEL 0 Ft-os ENERGIAKÖLTSÉGET SZERETNE, akkor a napelemes fűtés rendszer ajánlat elkészítéséhez kérem küldje el e-mailben a ház, vagy lakás alaprajzát, vagy új épület esetén a teljes terv dokumentációját!

A napelemmel támogatott elektromos fűtés rendszer nálam, s több száz cégem által kivitelezett házban, lakásban kitűnően működik. A saját 170m2-es házam fűtését elektromos hőtárolós radiátorok illetve elektromos padlófűtés biztosítja. http://solarheating.hu/napelemes-futes.html s, évente átlag 3-10 ezer Ft-ot fizetek az E.ON-nak. Kérésére, időpont egyeztetés után Szigligeten megtekinthető a rendszer.

Kérem adja meg, melyik helyiségbe, milyen elektromos fűtés rendszert tervezzek:

  • elektromos hőtárolós radiátor rendszert,
  • elektromos padlófűtést (a tervezett burkolattal együtt).

Az elektromos fűtés teljesítmény igénye alapján, valamint a ház jelenlegi (vagy tervezett) villamos energia igénye alapján egy a szükséges teljesítmény igényt lefedő minőségi SHARP vagy LG napelem rendszert is fogok ajánlani.

A napelem rendszerhez kérem adja meg:

  • a rendelkezésre álló déli tájolású tetőfelületet (ha lehetséges, kérem küldjön róla fényképeket is). Ha nincs ilyen tetőfelület, akkor akár talajra, kerti kiülőre, garázsra, terasz tetőre, stb. is tudunk napelem rendszert telepíteni.
  • hány fázisú villamos hálózata van: 1 fázisú, vagy 3 fázisú?  (Ezt a villanyóra alatt elhelyezett biztosítékok számából kapja meg.)
  • jelenlegi (vagy tervezett) havi villanyszámla értékét. (Elküldheti a villanyszámla minden oldalának másolatát is.)

Az ajánlat elkészítéséhez kérem adja meg pontos elérhetőségeit: név, cím, mobiltelefon szám.
Az ajánlatot 4-5 munkanapon belül elkészítem.

 

 

Kosár tartalma
Az Ön kosara üres!