Bezár
Az oldal sütiket használ a felhasználói élmény fokozása céljából. Az oldal böngészésével elfogadja ezt. Értem Részletek
Az Addel.hu webáruházakban a tegnapi napon 314.966 Ft értékű termék cserélt gazdát! Próbálja ki Ön is INGYEN >> Webáruházat indítok! <<
Kapcsolat: +36 30 332 2288 | napelemesfutes@gmail.com

I-WARM-SH100J-1,3m2 elektromos padlófűtés, fűtőszőnyeg járólap alá, 100W/m2

Ár: 8.625 Ft+Áfa (Br. 10.954 Ft)
db  
Termékadatok
Cikkszám:
1
Rövid leírás:

Fűtőszálas, 50cm széles elektromos padlófűtés, fűtőszőnyeg járólap burkolatú helyiségekbe. Alaprajz birtokában INGYEN MEGTERVEZEM! A Dunántúlon és Budapesten kivitelezést is vállalunk.

Termékleírás

Cégem 2005 óta tervez, forgalmaz és telepít elektromos fűtés és napelem rendszereket. Kivitelezési munkáinkra 10 év telepítési garanciát adunk. Cégem a forgalmazott termékek magyarországi gyári képvislete és garancia partnere.

Az Önnek szükséges fűtőszálas, német I-WARM elektromos padlófűtés rendszert, INGYEN MEGTERVEZEM. Ehhez kérem küldje el a napelemesfutes@gmail.com címre az alaprajzot, s adja meg, hova, milyen burkolatot tervez. A rendszer meglevő padlóra, utólag is telepíthető annak megbontása nélkül.
Kérésére KIVITELEZÉST IS VÁLLALUNK akár burkolással együtt is a Dunántúlon és Budapesten több ezer m2 telepítési gyakorlattal.

HA KÖZEL 0 Ft-os ENERGIAKÖLTSÉGET SZERETNE, akkor a napelemes fűtés rendszer ajánlat elkészítéséhez kérem küldje el e-mailben a ház, vagy lakás alaprajzát, vagy új épület esetén a teljes terv dokumentációját!

A napelemmel támogatott elektromos fűtés rendszer nálam, s több száz cégem által kivitelezett házban, lakásban kitűnően működik. A saját 170m2-es házam fűtését elektromos hőtárolós radiátorok illetve elektromos padlófűtés biztosítja. http://solarheating.hu/napelemes-futes.html s, évente átlag 3-10 ezer Ft-ot fizetek az E.ON-nak. Kérésére, időpont egyeztetés után Szigligeten megtekinthető a rendszer.

Kérem adja meg, melyik helyiségbe, milyen elektromos fűtés rendszert tervezzek:

  • elektromos hőtárolós radiátor rendszert,
  • elektromos padlófűtést (a tervezett burkolattal együtt).

Az elektromos fűtés teljesítmény igénye alapján, valamint a ház jelenlegi (vagy tervezett) villamos energia igénye alapján egy a szükséges teljesítmény igényt lefedő minőségi napelem rendszert is fogok ajánlani.

A napelem rendszerhez kérem adja meg:

  • a rendelkezésre álló déli tájolású tetőfelületet (ha lehetséges, kérem küldjön róla fényképeket is). Ha nincs ilyen tetőfelület, akkor akár talajra, kerti kiülőre, garázsra, terasz tetőre, stb. is tudunk napelem rendszert telepíteni.
  • hány fázisú villamos hálózata van: 1 fázisú, vagy 3 fázisú?  (Ezt a villanyóra alatt elhelyezett biztosítékok számából kapja meg.)
  • jelenlegi (vagy tervezett) havi villanyszámla értékét. (Elküldheti a villanyszámla minden oldalának másolatát is.)

Az ajánlat elkészítéséhez kérem adja meg pontos elérhetőségeit: név, cím, mobiltelefon szám.
Az ajánlatot 4-5 munkanapon belül elkészítem.

 

Kapcsolódó termékek
I-WARM-MX10 10mm vastag bevonatos hőszigetelő lap 1250×600mm méretű (1 lap = 0,75m2  ára)
Mindkét oldalán cement bevonatos hőszigetelő lap a betonra ragasztva biztosítja, hogy az elektromos padlófűtés összes fűtési energiája hő-veszteség nélkül a padló…
Ár: 4.830 Ft + Áfa
(Br. 6.134 Ft)
Részletek
I-WARM-MX6 6mm vastag, bevonatos hőszigetelő lap, 1250×600mm méretű  (1 lap = 0,75m2  ára)
Mindkét oldalán cement bevonatos hőszigetelő lap az aljzatra ragasztva biztosítja, hogy az elektromos padlófűtés összes fűtési energiája hő-veszteség nélkül a padló…
Ár: 4.140 Ft + Áfa
(Br. 5.258 Ft)
Részletek
Kosár tartalma
Az Ön kosara üres!